pátek 11. září 2015

Jak jsem fotila s La Vie, co všechno jsem si chtěla nechat a jak jsem si to užila

Trochu dlouhý nadpis dnes vykompenzuju stručnou odpovědí. 
Nechat jsem si chtěla všechno a užila jsem si to moc:)

Když jsem se zas jednou objevila na skok v obchůdku s interiérovými doplňky La Vie, do kterého momentálně dodáváme nábytek, měla jsem jen pár chvil k tomu, abych si vybrala doplňky na focení našeho konferáku. Nerada lidi zdržuju před zavírací dobou a tak jsem se snažila být fakt rychlá. Vzala jsem v podstatě to, co mi jako první padlo do oka a neměla moc času přemýšlet a ladit.

Doma jsem zjistila, že jsem si podvědomě vybrala přesně to, co by se mě samotné líbilo k nám domů. Červenou samozřejmě. A trochu té modré, jak jinak. Díky tomu jsem jen neochotně vracela doplňky zpět a málem se nechala zlákat červenou konvičkou. Jednu už doma ale mám. A krásnou. Nemůžu být přece holka marnivá.

Tak jsem si to všechno alespoň pořádně pofotila a pak zas poslušně vrátila zpátky. Kdyby mi chtěl někdo nabídnou práci, ve které bych jen vybírala, dekorovala a fotila, vůbec bych se nezlobila. Tohle mě baví. Ale myslím, že nejsem jediná a takovou práci by asi brala skoro každá z nás.

Sice poslední dobou tíhnu k minimalismu, vyhazuju co se dá a snažím se provzdušnit celý byt, ale pokaždé když jsem v podobném obchodě s interiérovými doplňky, mám problémy se udržet a nejraději bych si domů odnesla všechno. Ach ta ženská duše marnivá...

Červená a modrá, trochu toho retra, pastelové barvy, ždibec romantiky a kontrasty. Myslím, že můj styl je vlastně docela jednoduchý.

Jo a pořádné dřevo :) 

To mě naučil ON...









Medvěda i Joeyho to mé focení značně unavilo. Mě ale naopak nabíjí. Nejsem žádný velký fotograf, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí. 

Dle tohoto hesla fotím, co se dá. A protože mi muž nerad stojí modelem, pes pro změnu nepostojí vůbec a další objekty jsou často daleko, zbývá mi jen ta naše domácnost. Jo a jídlo. To je asi úchylka dnešní doby a podle mého Instagramu rychle poznáte, že nejsem jiná. Budiž mi k dobru alespoň fakt, že fotím (až na výjimky) jen to, co si sama uvařím.

 

Mějte pěkný víkend...♥

Všechny dekorace z fotek najdete v opavském obchodě La Vie

6 komentářů:

  1. Překrásné fotky, hned jsem se pokochala a pro změnu se trochu nabila Tvou energií já. Barevné kombinace skvělé, pěkně něžně střihlé retrem, máš velký cit pro věci, zátiší..Já tohle mám taky ráda, focení objektů, pořád bych se tomu chtěla věnovat víc a nějak zatím není čas a peníze :-))) Doplňky jsou krásně svěží, jak mám teď záchvat minimalismu a nic nepořizuju, tak tyhle věcičky musí člověku krášlit každý obyč den o nábytku ani nemluvě! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Em, já kdybych nemohla fotit Kubovy výtvory a popřípadě nějaké půjčené věcičky, tak taky nevím, co bych fotila. Člověk si nemůže kupovat věci jen pro focení. Bylo by to sice fajn, ale dost nemožné. Navíc nevím, co bych s těma věcma pak dělala.Je fakt, že někdy si chci něco koupit jen proto, že si představím tu věc na fotce. Naštěstí nemám dost peněz na to, abych to fakt dělala:) Tak jsem ráda za takovéhle výpujčky, kdy se můžu vyblbnou bez následného pocitu černého svědomí, který mám poslední dobou skoro po každém nákupu...Asi se ze mě stává pěknej škudla :)

      Vymazat
  2. Náááádhera !
    Tá červenááá....mikropomaly robíme podkrovie, za úplne vyčerpávajúceho života mojich dcér, jedna má momentálne všetko na zemi !!!
    Nedá sa tam hnúť, voskovať (sivou a bielou ), prenášať dosky, nábytok a veci a vecí....
    No a pekne sa mi zbiera červená knižnica Bily, pink kovová skrinka z prízemia, oranžová ceduľa
    Šlejnická...no a moridlo z IKEA máme v oranžovej a tyrkys !....a olivové kreslo, a sivý ľan z IKEA na okná...no a kedy TO BUDE ?, nikto nevie , lebo tie moje dcéry proste SÚ !!!!
    :-)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezáleží kdy to bude, ať dřív či později, už teď se na to moc těším! Podle popisu to bude pecka! :)

      Vymazat
  3. krááásne fotky - a tie šálky na kávu ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥