úterý 3. února 2015

Magaela



Občas se do nějakého tvůrce a jeho výrobků zamiluju natolik, že se k němu pak klidně i několikrát denně chodím kochat a těšit oko... V ideálním případě tahle láska skončí opětováním a já stvořím s některým z jeho výrobků (alespoň v mých očích) ideální pár. V případě Magaely si nejsem ovšem happyendem zas až tak jistá. Nedokážu si totiž absolutně vybrat a tak moje láska bude asi ještě nějakou dobu platonická...

Uprostřed zimy jsou její rozkvetlé fotky hotovým balzámem na duši. Tudíž mi zas tolik nevadí, že budu ještě nějakou chvíli jen okounět...A pak spolu s některým z věnečku nebo sponek či gumiček (ještě fakt vůbec nevím) přivítáme jaro...

Taky už se neumíte dočkat?
















Veškeré fotky patří Magaele.

11 komentářů:

  1. Ach ♥ To jsem neměla vidět:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no... tuhle větu si říkám hodně často

      Vymazat
  2. Stačí umělé květy, bobule, peříčka + lepící pistole a do stovky se vlezeš. Je to strašně jednoduché na výrobu. Na jaro se jich pro sebe chystám udělat plno! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím vím, ale když Magaela to má tak krásně zmáklé...Líbí se mi, že ty její výrobky vypadají opravdu přirozeně a to se u těhle čelenek vidí málokdy..A musím přeci taky občas podpořit ostatní tvůrce:)

      Vymazat
    2. To je pravda, ten materiál na "přirozené" by se nedal ani sehnat si myslím. Pokud využiješ, kupuj! :) Já mám jednu od Čarbičková a vzít jí někam = nikdy, nervy že ji zničím, takže max na focení. Ty co jsem si koupila na fesťáku za 3 ečka, jsou mi jedno a tahám všude.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle kytko dorbonosti miluju! Jsou na pohled nádherné, ale sama bych v nich asi moc nikam nevylezla, jsem trochu srabík... I když nikdy neříkej nikdy, že :o). Tak jsem zvědavá, co nakonec vyhraje a co tady uvidíme ;o)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera, to zas bude peněz, že to sem vůbec dáváš :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo jo k Magaele se chodím kochat taky, jsou to takový nádhernosti nepotřebný, že je člověk musí mít :-), ale zatím nemám nic teda. Těším se až tu uvidím Tvoji fotku s nějakou květinovou krásou :-D Ty její fotky, to je bomba prostě.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥