pátek 25. března 2016

Protože mám dnes narozeniny...

Dneska mám narozeniny.

Od rána mi chodí přání (vždycky žasnu kolik lidí si na mě ještě vzpomene:), dostala jsem tu nejbarevnější kytici, dřevěný prstýnek a spoustu mňamek. 

A teď bych na oplátku chtěla obdarovat někoho z Vás.

Už dlouho jsem tu chtěla hodit do placu nějaký dáreček, snad jen takovou radost za to, že mě pořád čtete. Nechtěla jsem však rozdávat něco kupovaného, chtěla jsem Vám dát něco víc ze mě. A protože mě momentálně chytilo tvoření lapačů snů, mám tu dneska konečně jeden pro Vás. Vyrobila jsem ho dnes, nafotila jsem ho dnes a chtěla bych ho darovat tady dnes...

Dneska mám zkrátka svůj den. Dovoluju si v něm dělat jen to, co se mi dělat opravdu chce. A tak běhám, vařím, tvořím, fotím, koukám u toho na pohádky a teď mezi psaním zadělávám na buchty na zítřejší "lesní sousedskou velikonoční snídani". A všechno to dělám děsně pomalu a hrozně si to užívám!

Přeju Vám ať si užíváte zbytek dnešního dne (i celých Velikonoc) stejně pohodově a v síle plného prožitku. Když ne kvůli tomu Velkému pátku, ve kterém by se mělo prý hlavně rozjímat, tak kvůli mě:)

Jestli se Vám tenhle můj lapač snů líbí, napište mi, co Vy nejraději děláte když máte narozeniny a já pak jednoho z Vás vyberu. Ještě nevím jak, ale můžete mi věřit, že to bude děsně objektivní :o)







Pusu z  lesa ... ♥





13 komentářů:

  1. Všechno nejlepší!!!! Ať se ti všechno daří a ať se ti plní všechny krásné sny!!!
    A co dělám, když mám narozeniny? Vždycky mám volno a celý ten den si užívám všechno, co mám ráda... dlouho spím, posnídám něco nezdravého, odpočívám, dám si vanu, do té vany si vezmu sklenku šampáňa, prostě se celý ten den brutálně rozmazluju :o) a pak strašně dlouho ponocuju, protože si chci z toho dne užít každou minutu :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky máš volno? teda to závidím. Já letos taky ponocovala, vlastně jsem nešla vůbec spát:)

      Vymazat
  2. Celý den odpočívám, někdy chystám pohoštění na oslavu a užírám u toho. A večer buď vyrazíme někam na super jídlo, nebo něco super ukuchtí táta a k tomu vínko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky máš vždycky volno?:) dobrý jídlo je základ, to je fakt!

      Vymazat
  3. Moc gratuluji k narozeninám a děkuji za super soutěž :)
    Lapač snů jsme si chtěli koupit v Peru, ale nenašli jsme tam žádný pěkný a tenhle je teda super.
    Jinak já měla narozeniny nedávno, tak ti přesně můžu říct, co jsem dělala a bylo to super :D. Musela jsem teda bohužel do práce, ale odpoledne jsme šli s přítelem do knihkupectví pro knížku (to je úplně nejlepší dárek pro mě, miluju knížky), pak jsme šli do kavárny na můj oblíbený koktejl, domů jsme si koupili chlebíčky a Kuba udělal výbornou večeři. V podstatě jsme vlastně furt jenom jedli :D. Večer jsem si pak zalezla do postele s knížkou a to byl už vrchol blaha :D

    Krásné Velikonoce přeju :)

    andrejak.diary@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prostě parádní narozeninový den! Úplně jsem se zasnila:)

      Vymazat
  4. Gratulace k narozeninám.
    Chtěla bych na narozeniny lyžovat, ale v půlce srpna je to docela problém. Letos na narozeniny budu asi někde v lese s partou lidí, kteří jsou ještě ujetější než já. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hory jsou fajn, ale les zní ještě líp! užij si to;)

      Vymazat
  5. Všechno nejlepší k narozeninám Raduš! Já na slavení narozenin nikdy nebyla, vždycky se snažím dělat mrtvého brouka, a dělat jakože nic (asi to bude výchovou). Neumím pořádně ani přijímat gratulace, takže na soc.sítích mám tuto událost skrytu, abych nemusela odpovídat :D Obdivuji vás všechny, kteří si tento den umíte užít, velkým příkladem je mi Enka, asi se někdy nechám inspirovat :-) Jo a ten lapač je nádherný, šikulka ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. To je zvláštní postoj, to mě nikdy nenapadlo, že to takhle někdo má. Já třeba neumím přijímat pochvaly, ale gratulace přijímám jako nic:) A gratulace na sociálních sítích třeba pro mě stejně nemají téměř žádnou hodnotu. Hlavně že ti nejbližší si vzpomenou !

      Vymazat
  6. Krásné narozeniny, myslím, že sis je náležitě užila!:) Já na každé narozeniny pořádám tématickou párty, jednou to byl Upírský ples, jindy Kuželkový turnaj a naposledy třeba Zahradní slavnost. Tento rok bych chtěla něco s pohádkou a vílami, nebo s kouzly a čarováním. A protože se na narozeniny cítím zvláštně, tak v tento den také dávám dárky ostatním. Alespoň maličkosti a rozdané pomocí tomboly nebo hry:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní skvěle, miluju tématické párty:) A souhlasím, i když poslední roky ty svoje nározky dopředu skoro vůbec neřeším, stejně se vždycky v ten narozeninový den cítím nakonec taky "zvláštně" a taky ráda obdarovávám!

      Vymazat
  7. Všetko najlepšie, minulý rok si dostala tenisky, však:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥