neděle 18. ledna 2015

Nový rok, nový šperk

Dneska Vám povím pohádku o tom jak Popelka ke svému střevíčku prstýnku přišla...

Nikdy jsem neměla potřebu se příliš zdobit a ověšovat všemožnými cinkrlátky. Ovšem krásný a propracovaný šperk, to je něco jiného. Šperk, který nechá vyniknout Vašemu já i sobě samému aniž byste se navzájem rušili... Ten jeden malý detail, dotvářející Vaši osobnost i celkový vzhled je něco, co stojí za to si alespoň párkrát v životě dopřát.

A když jsem na spoustu takových, ojediněle krásných a dokonalých narazila u Eppi, oči mi z toho množství nepřeberné nádhery úplně přecházely. A zatoužila jsem mít opět narozeniny, státnice či dokonce rovnou zásnuby ... :) 

A protože když si něco opravdu moc přejete a máte dobré srdce, většinou se Vám to vyplní. Jsem o tom přesvědčená a v Eppi si nejspíš myslí to samé. Jinak si to totiž nedokážu vysvětlit. Poté, co jsem celý týden každý večer pěknou chvíli prozevlovala kocháním se nad jejich šperky, se mi sami ozvali s tím, že si můžu jeden z jejich šperků vybrat. Uvědomila jsem si, že alespoň někdy ten vesmír opravdu funguje tak jak má! ;)


Můj výběr padl na tenhle elfí prstýnek. Rubín osázený z každí strany blýskajícími se zirkony.
Jsem totiž prstýnková...

Naušnice téměř nenosím, (když mi bylo pět, měla jsem krátké vlasy a dělala na hřišti vylomeniny, neznámé děti se díky tomu domnívali že jsem kluk...), náramky mě na zápěstí většinou jen tíží, s přívěsky je to sice lepší ale prstýnky, ty jsou moje srdcovka...A ani nemusí být červené. Ale když jsou, tím líp.


Nejraději mám ty s barevným kamínkem (nejlépe červeným nebo zeleným) a v jednoduchém provedení. Rubín je ke všemu kamenem mého měsíčního znamení, kamenem životodárným, přinášejícím kreativní energii a vášeň...Ách...:)

V Eppi jsou navíc tak milí a ochotní, že kdybych měla milión miliónů a tak pět párů rukou navíc, nakupuju tam prstýnky (a nejspíš i přívěšky) klidně každý den.

(Pées: Nevíte kam dřív s očima? Prozradím Vám, že moje srdce bije ještě pro tento...;)



Líbí se Vám můj nový společník? Co říkáte na Eppi? Že je to to nejkrásnější klenotnictví na světě, viďte? ;)

13 komentářů:

  1. Vesmír tu je pro nás, pro všechny co si přejí, věří a mají dobre srdce.

    Moc Ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, ten je <3
    Nádherný a musím říct, že mi k Tobě ohromě sedí, jak kdybys ho měla odjakživa :o).
    Jdu snít a studovat tyhle blyštivé stránky, už teď mi jsou víc než sympatické ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct že po těch pár dnech co ho nosím mám stejný pocit. Byly jsme pro sebe stvořeni asi:)

      Vymazat
  3. ten je krásný :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj do lesa... :) Po dloooouhé době jsem se vrátila na web a hned na mě dýchne takováhle krása??!!
    Prstýnek jsi vybrala naporsto úžasný!!! Jde Ti k pleti :))
    A Quentin - Tvůj druhý tip, je teda fantastický. Ten by jisto jistě šel k pleti mně :)
    Tvoji vášeň pro prstýnky úplně chápu. Mám jich doma plnou šperkovnici, levné i velmi drahé, obyčejná barevná sklíčka i drahokamy..., ale co mám na ruce snubní prsten a malé dítě, tak je nenosím... Snad se k tomu zase vrátím a svůj "vozový park" rozšířím od kouzelníků z Eppi :) Ano, jsou tam úžasní....! :)
    Krásný den...Kat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej zpátky! Už jsem se bála že ses nám naprosto ztratila! ... Nadčadové šperky jsou nadčasové proto aby mohli klidně nějaký ten čas odpočívat ve šperkovnici a čekat opět na svoji chvíli... Však ony se dočkají;) Jsem ráda že Tě zaujal i můj druhý oblíbenec, on je totiž tááák užasný že mám radost že v té nesdílené lásce nejsem sama!:D

      Vymazat
  5. Úžasný šperk pro krásnou holku s krásnýma velkýma očima!!!!!! Vybrala jsi skvěle, a ráda slyším, že vesmír naslouchá .-)
    Jo, cingrlátka to je moje, taky bych už ráda investovala do něčeho nadčasového...jdu hned omrknout Eppi :-D.........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty víš jak zalichotit!:) Myslím že tahle investice se nikdy neztratí, já už si teď kupříkladu představuju jak jednoho dne předávám své rodinné šperky vnoučátkám a u každého šperku jim vykládám jeho vlastní příběh... to bude tak pěkné!!:)

      Vymazat
    2. To dělá moje babička. Vždycky povídá: " A tenhle mi váš děda přivezl ze služební cesty v Turecku...až umřu, tak bude tvůj." Zní to strašně morbidně :D

      Vymazat
  6. Ten je krásný. My s přítelem zrovna vybíráme snubní prsteny, jinak je nenosím, nikdy jsem na to moc nebyla. Ale tento je krásný, trochu retro, ale krásný.

    OdpovědětVymazat
  7. O tom rhodiování jsem neslyšel, ale vlastně mě to vůbec nepřekvapuje. Investiční rhodium znám už dlouho a vím, že investice do něj využívá stále více lidí. ;-) Ostatně ono je to stabilnější než zlato a stříbro, které teď v době konfliktu hrozně lítá nahoru a dolů. ;-) Takže díky za fajn tip. Za rok se budu ženit, tak aspoň vím, že nemusí být jen zlatý kroužek. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥