středa 3. září 2014

Fotorepport z Prahy

   Víkend jsme strávili po delší době v Praze. Odvezli jsme nábytek, naměřili nové zakázky a "pokochali" se atmosférou hlavního města. Ty uvozovky tam nejsou proto, že bych naším hlavním městem opovrhovala, ale proto že jsme kromě práce skoro nic nestihli. Prahu mám ráda a to hodně. Bydlet bych v ní sice nechtěla ani nemohla, o to víc si však užívám jejich krátkých návštěv. Jenže tentokrát toho bylo moc a bylo to náročné. Ale bylo to i poučné...S každou zakázkou se člověk učí.
A mě navíc baví i ten sociologicko-bydlecí vhled do domácností jiných lidí. Bydlení totiž prozradí o lidech hrozně moc...

   Nestihla jsem ani moc fotit a z neustálého navigování po Praze jsem měla navíc pořád vyšťavený telefon. Tak jen pár fotek ...

Bílý nábytek teď frčí. Všichni chtějí všechno bílé a na blozích o bydlení je bílá barvou číslo 1!  Trend nebo nadčasovost? Co myslíte vy?


Nová postel a E.T. stoleček do jednoho velmi luxusního bytu na Praze 1 a poslední montáž v neděli v 9 večer. Neděle jak víno... :)


V tomhle bytě už pár našich stolečků pobývá...


Jsou součástí africké ložnice, kterou realizovala Zuzka. Myslím, že se jí dost povedla a pokud se Vám líbí, další fotky ložnice najdete u Zuzky tady.


Zbylý nábytek, který jsme v Praze nechali byl vesměs nefotogenický. Na vestavěných policích a skříních se toho zkrátka moc vykoukat nedá. Za zmínku však stojí (alespoň doufám) tahle modrá almara.


Skříňka se nám zalíbila a tak jí prodáváme i na Fleru a najdete ji i na našich webovkách. Je celomasivní (jinak už to neumíme) a vyrobená na přání podle vzoru jednoho indonézského stolíku. Přesto mám radost z toho, že do ní Kuba i tak dokázal dostat kus sebe a nese jeho rukopis...


A já? Já si musela výlet zpestřit alespoň rychlou návštěvou voňavého Lushe. Moje Lushí návštěvy začínají být pevnou součástí našich pražských výletů a Kuba ví, že nemá cenu protestovat. Obzvlášť teď, s příchodem podzimu je přece potřeba zásobit se v prvé řadě voňavými věcmi do vany i do sprchy. Včera jsem si konečně dopřála své soukromé domácí lázně a musím říct, že už dlouho jsem nebyla tak zrelaxovaná a vyvoněná. On ten podzim možná nebude zas tak hrozný ... :)


A co jste dělali o posledním prázdninovém víkendu vy?

Mějte hezký večer!

Pac ♥

12 komentářů:

  1. Ahoj, teda fakt lituju, že jsem vás nepoznala dřív. Náš domeček potřeboval hodně nábytku na míru.... Ale pořád ho budujeme a rekonstruujeme, určitě vás oslovím :) Skříňka i stolky jsou prostě parádní....
    A poslední prázdninový víkend? Měli jsme párty ve stylu 70tých let. Sešly se parádní vohozy :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme se těšit Kat! Párty Ti tuze závidím, takovéhle tématické večery miluju!!

      Vymazat
  2. Nádhernou modrou almaru jsem obdivovala už na fleru dřív než jsem si přečetla tento článek. Hned na začátek gratuluju k zakázkám! Váš nábytek má prostě duši a v interiérech mu to hodně sluší koukám :-), což mě neudivuje.
    Musím naprosto souhlasit, že člověk se učí s každou zakázkou, mám to úplně stejně.
    S tou bílou to nějak moc nechápu, koukám na bloglovin a vůbec tak kol a kol a všude vítězí až minimalistický minimalismus - bílý - skandinávský styl a ještě bílo-černá - někdy se mi to na fotkách líbí, doma mám pár bílého nábytku, ale nemohla bych žít v celém bytě bílém nebo čb - život holt není černobílý, teda aspoň ten můj ne a proto se mi asi tak líbí ten váš krásně barevný nábytek :-).....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta bílá je fajn základ ale pak to chce prostě ty barvy! :) Skandinávské interéry jsou na pohled krásné ale většinou postárádají duši a jsou všechny tak něják stejné, proto mě moc neba. Napsala jsi to krásně s tím černobílým životem...

      Vymazat
  3. Až budeš zase mířit do Lushe dej vědět. Jsem kousek a můžeme jít očichávat spolu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bydlíš kousek od Lushe? Ty se máš! Nebo spíš nemáš? :) Je fakt že já bych byla asi pořád na mizině...Ok, jestli budu mít při příští návštěvě Prahy propustku do Lushe delší než 10 minut tak dám vědět!;)

      Vymazat
    2. Kousek od Lushe pracuji :) Naštěstí (po pár vyhozených, neupotřebených výrobcích) se dost krotím. Na Vánoce měli akci, když jsi nakoupila za určitý obnos, dostala jsi taštičku plných výrobků zdarma. Čím dražsí byla útrata, tím víc zboží v taštičce bylo. No... nakoupila (jsem si) dárků dost a provoněla celou koupelnu. :)
      Snad bude podobná akce i letos.
      :)

      Vymazat
    3. Jestli bude, musíš mi dát vědět. S Lushem je to ošemetné, chce to vymáknout si ty správné věci, taky tam nechodím jen tak pro něco. Ale co mě tam vždycky stoprocentně přiláká zpátky je absťák po těch jejich vůních...

      Vymazat
  4. Pání, celý ten interiér působí skvěle! A detaily od vás ho jen dotáhnou.. Paráda...
    Jinak Lushí závislost absolutně chápu, taky na těch voňavoučkch patlátkách strašně ujíždím!
    A co se týká posledního prázdninového víkendu, tak ten jsme strávili stylově - kamarádce na svatbě :o).

    OdpovědětVymazat
  5. Deni, nevím teď který interiér myslíš, každá fotka je z jiného :)Ale každopádně děkujem. To se máš, já už na svatbě nebyla ani nepamatuju a nějákou bych si ráda dala. Nikomu se do toho ženění a vdávání něják nechce!

    OdpovědětVymazat
  6. Já nevím, ale doma nábytek volíme také do bílé a občas něco černého. Mám to tak hlavně z toho důvodu, že se k tomu pak dají dát doplňky v jakýchkoliv barvách a můžu tak často střídat celkový vzhled interiéru. Což je u mě docela užitečný, protože se mi co chvíla líbí jiná barva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to chápu. Bílá je praktická, sama jsem u nás doma přemalovala některé barevné stěny zpátky na bílo. Jen mi příjde že je někdy té bílé až moc, jakoby lidi už nic jiného neznali a když vyrábíš furt dokola bílý nábytek tak ti to začne lézt trochu krkem...:)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥