pondělí 7. července 2014

Lady von Pallette

Minulých pár dní mi Kuba přezdíval Lady von Pallette a vždycky se mě ptal, jestli jdu dneska do práce, nebo s ním do dílny "paletit".

Jak jste určitě zaznamenaly, paletovým nábytkem to poslední dobou žije. Nábytek z palet je totiž variabilní, mnohoúčelový, dobře vypadá a celkem málo stojí. 

Neměli jsme sice původně vůbec v plánu se paletama něják blíž zabývat, ale naše paletová polička, kterou jsme si před nějákým časem vyrobili k nám domů a vlastně jen tak mimochodem jí nafotili, se u nás nakonec moc neohřála. Měla úspěch a skoro hned letěla do světa. A za ní ještě pár dalších. Jenomže pak nám došly palety. A po několika týdnech shánění, jsme tady s novou várkou, kterou jsem se snažila ještě o něco pozvednou.

U nás v dílně se teď tedy paletuje.
Já si hraju s poličkama, jeden náš kamarád si tam momentálně staví celý gauč a další rodinní příšlušníci se hlásí o konferenční stolky a police.

Dneska tady mám první své tři výtvory. Obrušování, skládání a patinování je sice zábava, ale ta největší přišla až na konci, kdy jsem mohla dekorovat a fotit. To mě totiž, jak jsem zjistila, baví nejvíc. No,asi jako každou ženskou :) 




A já se dneska ptám, která se líbí Vám?
Hudební retrovka s rezavými šrouby, něžná mentolová s kouskem lesa nebo moderní černobílá v "nordic" stylu?
A pokud se Vám nábytek z palet nelíbí, rovněž se mi to nebojte říct klidně taky :o)




Poličky si můžete blíže prohlídnout na našem druhém flerovém profilu přímo tady. Jsou k dostání zatím po jednom kusu, takže jestli se Vám nějáká zalíbila, radši dlouho neváhejte. I když doufám, že brzy přibudou další, mě ten repas totiž hrozně baví!:))

Hezké pondělí Vám přeju, pac ♥





24 komentářů:

  1. Wooooow!!! Tak to je paráda!!!!
    Líbí se mi všechny a všechny chci.... . :)!!! Jen nevím, kam je dát....
    Pokud bych si na vážno měla vybrat, šla bych do černobílé..... Opravdu NÁDHERA!! a skvělé aranžmá.. :)
    Krásný den...
    Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kat,jsi nejmilejší a s Tebou ten blogosvět ožívá kam jen příjdeš,sleduju;) A já věděla že černobílá bude favoritka,zatím tedy největší a nejen u Tebe;)

      Vymazat
  2. Mentolová, mentolová, mentolová. Úchvatná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky,u mě taky vede jelikož je prostě MEN-TO-LO-VÁ:o)

      Vymazat
  3. N-á-d-h-e-r-a!!!! Líbí se mi všechny, líbí se mi ten styl, hned mám chuť si nějakou sama natřít a ošoupat opatinovat :-), hrozně ráda natírám a tohle bych chtěla umět :-D....a nábytek z palet se mi líbí moc a jenom mě mrzí, že ještě doma nic nemám !-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti velmi.Jak tak koukám zatím jsem všechny spíš než na nákup nalákala na vlastní DIY.Ach jo,budu se muset poohlídnout po nějákých míň tvořivých a šikovných čtenářích...:))

      Vymazat
  4. Tesi me, ze jsem dnes u Vivi objevila tento originalni blog plny napadu. Preji mnoho uspechu v blogovani a tesim se na dalsi zajimave clanky a tvoreni.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě těší že jsme dnes přišli hned k několika novým báječným čtenářům.S Váma bude další tvoření a psaní jedna velká radost!

      Vymazat
  5. Paráda, tak tohle si "vypůjčím", na kolej potřebuji přesně něco takového, teď jen sehnat tu paletu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když neseženeš přijď si k nám,vykšeftujem to konečně "po barterovsku" s těmi Tvými šampony!;)

      Vymazat
  6. Pěkná práce, originální, líbí:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  7. Páni jsou krásné, nejvíc se mi líbí ta domodra, ale bez těch klacíků. Myslíš, že by šly dát i do koupelny? Jestli jim třeba nevadí vlhko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě šly,už jsme dělali nábytek do koupelny a dokonce máme doma dřevěnou poličku přímo ve sprchovém koutě:D Jen je třeba ten nábytek vždycky dobře zalakovat.Ale to není problém;)

      Vymazat
  8. Pěkná práce, taky bych chtěla něco z palet vykutit do nového bydlení :)) Nejvíc se mi líbí ta mentolová ♥
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem.nejtěžší je sehnat dobré palety,alespoň my jsme s tím měli docela problém.Tak ať se povede;)

      Vymazat
  9. Já jsem pro mentolku, na těch jemných pastelových barvách budu ujíždět asi vždycky :) A máš to krásně naaranžováno a líbí se mi i fotky detailů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů, pochvala do stylistky! Díky Báro :) Taky jsem velký pastelomil..

      Vymazat
  10. mila radko,
    objevila jsem te, jak jinak, na blogu vivi a jsem opravdu nadsena tvym/vasim nadhernym stylovym mixem !..navic take tim, ze bydlite u lesa a nemene tim, ze nabytek vyrabite sami na opravdu spickove urovni !..i kdyz se malokdy dostanu ke komentovani, rada si te (doufam, ze s tvym souhlasem) ulozim mezi sve oblibene blogy a budu se tesit na tve prispevky !
    krasne pozdravy
    zasila bara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, děkujeme Ti za krásný komentář. Moc nás těší, že se Ti líbí jak naše výrobky, tak u nás v lese! Děkujeme za přidání do oblíbených a samozřejmě souhlasíme všemi deseti :o)

      Vymazat
  11. Teda Elvinku, tleskám, plácám a usmívám se!
    Palety se mi v bydlení moc líbí a ty jsi prostě vážně šikula!
    Všechny tři jsou nádherné, ale u mě vítězí ta mentolová ;o). Je taková správně letní a úplně na ní vidím pohlednice a drobnosti dovezené z dovolených :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, na té světlé všechny barevné obrázky nejlíp vyniknou. Taky už je prodaná;) Ale budou další a Tobě děkuji. Doufám, že Ty sis dovču pořádně užila! ;)

      Vymazat
  12. ta bledunko modra a evokuje mi plaz, New Hamptons, alebo Grecko, fakt nadhera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ O víkendu budu natírat pár dalších mentolek :o)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥