neděle 16. března 2014

Teenagerovský pokojíček ve street stylu

    Pamatujete na Brand dog box? :)
Dneska tady mám konečně fotky interiéru, z něhož ona bedna pochází. Ve spolupráci se Zuzkou, vznikl tenhle pokojíček pro mladého kluka, co rád skejtuje a tančí street dance. Cílem celého projektu bylo přenést uvolněný a mladistvý streetový styl života do interiéru a posunout původní dětský pokojíček dál, do dospěláčtější podoby.

     Všechno mělo vypadat na první pohled tak trochu jako právě vytažené ze skládky, ale zároveň tak, aby bylo hned na ten druhý pohled jasné, že je to "čistá práce".
U kontejnerů na masivních železných kolečkách byla nápad takový, že by mohly imitovat kovové boxy, i když budou vlastně vyrobené ze dřeva. Takže takové lehké klamání tělem, což máme rádi :o) 

   Protože byla v interiéru plánovaná tahle extravagantní tapeta a autentické graffiti, nábytek měl být spíš umírněný a jednobarevný. A tak Kuba na komodu, stůl, postel i skříň použil místo patiny alespoň "lodní šrouby", které nechal pořádně vyrezavět a následně zakonzervoval lakem.

    Nábytek má tedy na svědomí Kuba (škoda jen že chybí fotky psacího stolu) , zbytek doladila Zuzka a já tentokrát taky trochu přiložila ruku k dílu a pomohla s výrobou červeného a černého kontejneru. Graffiti na stěně se jménem mladého majitele tohoto království, je výtvorem grafiťáka Filipa. 


   Oba kontejnery a taky komoda je pojízdná, a kolečka na kterých stojí jsou tak masivní , že přežijou snad i atomovku. Mladý skejťák si je tak může posouvat a stěhovat po pokoji do aleluja.


   Nakonec došlo i na samotné skejty, ze kterých se vytvořila efektní polička. Na fotce zatím nevisí, ale myslím že touhle dobou bude už zavěšená a plně funkční.


    HÉÉJ, héj,héj,...kup si spréj... 



   Tady uvnitř už psa nečekejte...Žebrovaný kontejner dostal šuplíčky a zbrusunové kování.




   Nejvíc nejlepší je stejně postel, si myslím. 
Horní víko je odklápěcí, takže slouží jako úložná truhla, zbylé místo je do poslední škvíry využito na šuplíky, protože jak to asi všichni známe, úložných prostorů není nikdy dost. Z opačné strany pohledu v horní části postele nakonec zbylo místo i na malou tajnou skrýš :) Protože maminka je tolerantní, myslelo se i na budoucí dámské návštěvy-postel je opravdu velká. A "džínové" povlečení je už tou poslední Zuzčinou třešinkou na pomyslném dortíku...




   K výrobě tohoto kontejneru nás inspirovaly "Pennyiny dveře". Nevíte o čem mluvím?
"Leonarde a Penny, Leonarde a Penny, Leonarde a Penny...!"...už víte?...BAZINGÁ!:o)




 Tak co na něj říkáte? Připadá Vám pokojíček moc divoký, nebo prostě "dost dobrej"? :o))
My jsme spokojení, a člověk se někdy musí naprosto nekorektně pochválit ;)
A obzvlášť v neděli...(v neděli že je prej dovoleno skoro všechno , zaslechla jsem...;)

Někdy je prostě fajn pořádně se kreativně vyřádit, udělat něco netradičního, a kde jinde se takhle odvázat, než na dětském (teenagerovském) pokojíku.

   Mějte se dneska (i pak) moc fajn.
A až se Vám dneska něco povede (a ono se určitě něco takového najde), tak se koukejte taky pěkně a hezky neskromně z plných plic pochválit, ať v tom nejsme sami! ;)

Pac a pusu z lesa ♥


Pokoj ve street stylu by Repper and Epes Rádes 

2 komentáře:

  1. Elvinku, tak za mě je teda na 100% dost dobrej!
    Jste vážně šikulové a chválíte se naprosto oprávněně, je to vážně bomba! Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi milá, děkujeme. Vyřídím to hlavně Kubovi a Zuzce, protože tohle je především jejich zásluha!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥