neděle 6. listopadu 2016

Nová zašívárna



Možná už jste postřehli na mém Instagramu, že mám novou zašívárnu. Celé to začalo mou potřebou zavěšovat se. Zní to trochu morbidně, ale jde jen o to, že jsem pořídila závěsnou síť na jógu. Kuba mi už před časem postavil v dílně dřevěnou konstrukci a teď přišli na řadu i poličky. Takže můžu konečně vybavovat a krášlit!

Asi už dospívám (nebo nevím co se to se mnou děje), ale protentokrát vyhrála příroda nad mou oblíbenou bláznivou barevností. Rozhodla jsem se proto zařídit si svůj nový cvíčo-relaxo-kreativní koutek v přírodních barvách.

Zařídila jsem si pro tento případ na Favi.cz nástěnku přání, kam si ukládám vše hezké, co by mohl můj nový koutek potřebovat. Na podobné projekty je Favi jako dělaný. Je to vyhledávač, který sdružuje všechny možné obchody s nábytkem a interiérovými doplňky na jednom místě. Takže jsem si tam mohla najít všechno hezky pokupě.

                                   
Takhle nějak to v mém koutku právě teď vypadá a navíc se to neustále měni. Jsem tudíž sama docela zvědavá na jeho finální podobu.

Nutně potřebuje především nějaký chlupatý a měkoučký koberec. Takový, co bude přímo vybízet k válení a jógování, ale nebude mě stát celé jmění. A přesně takový jsem na Favi našla! Je béžový, střapatý a navíc přesně v rozměru, který potřebuju. 

Protože by měl být můj koutek tak trochu "spirit", nesmí v něm chybět taky nějaká ta harmonizační soška Buddhy a zenový stojánek na vonné tyčinky. Taky by to chtělo nějákou origo lampičku na večerní čtení a hlavně spoooustu polštářků! Bez těch to prostě nejde.

Největší srdcovka, kterou jsem objevila, je ovšem ruční sítotiskový plakát cvičících králíčků ♥ Jestli si říkáte, že si na těch zvířátkách v jógových pozicích nějak ulítávám, tak... máte pravdu:)



Inspirace by byla. Jsem zvědavá, jak ten můj koutek nakonec dopadne a jestli se opravdu dokážu udržet na uzdě a zůstanu u tlumených barev. Moc dobře se totiž znám... Jenomže relaxační koutek by měl být prostě uklidňující, že!

Jak byste si podobný koutek zařídili Vy??

Jestli Vás z mého výběru taky něco zaujalo, tak všechny odkazy jsou tu:



3 komentáře:

  1. Me nejvic zajima ta sit. kde jsi ji koupila a jak je upevnena. Nutne budi potrebovat podobny kout v nasem novem dobe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, já ji koupila od své cvičitelky jógy, ale dají se sehnat třeba tady:http://www.aerialstore.cz/cs/hlavni-kategorie/8-zavesne-site.html.
      Je uvázaná z každé strany uzlem na skobě a ta je přicvaknutá k ocelovému očku, které je navrtané skrz ten dřevěný trám. Máme doma sadrokartonové stropy, takže tohle bylo jediné řešení. Jinak se to dá navrtat normálně rovnou do stropu...

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥