pondělí 4. dubna 2016

Motám (se)

Výroba lapačů snů mě docela pohltila a tak teď motám, navlíkám a zase motám každou volnou chvíli. A připadám si zase jako když mi bylo 13. Tenkrát jsme propadli pletení náramků přátelství. Zicherka a džíny patřily do základní výbavy ať se šlo kamkoliv.

Lapač jsem si oblíbila pro jejich romantický hippie vzhled, který souzní s mojí duší, ale taky pro jejich magický, indiánský původ a význam. Věřím, že každý amulet a vlastně každá věc, do které vložíme kus energie, nám to vrátí. Proto věřím, že umějí nejen odehnat zlé sny, ale dokáží zklidňovat a harmonizovat lidskou mysl kdykoliv během dne. Vyzkoušeno na vlastní kůži.

A kdyby nic z výše uvedeného, jako interiérový doplněk vypadají prostě dobře:) U nás doma máme lapač zavěšený nad postelí, ale i v oknech a nad mým cvičícím a relaxačním koutem. Myslím, že ještě chvíli a budeme mít doma úplné lapačové království. I když...znáte to s tou kovářovic kobylou...







Otevřela jsem obchod na Fleru, protože co taky s tolika lapači, že jo. A svůj fléří obchod jsem chtěla snad už od chvíle, co jsem Fler poprvé objevila. 
Každý lapač je takový malý originál, takže ty aktuálně dostupné najdete tam. A pro mé čtenáře samozřejmě bez fler provize ;)

14 komentářů:

  1. Já už se nemůžu dočkat až mi dorazí ten můj. V pátek jsme celý den s přítelem vymejšleli, kde bude úplně nejlepší ho pověsit :D Jdu se mrknout na tvůj fler obchod a přidat si tě do oblíbených :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je překrásný!!!! A naprosto souhlasím s tou energií, kterou člověk vloží do svého díla. Hned jdu juknout na fler!!! Tak ať Tě to lapání snů hodně dlouho baví Raduš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baví, až se divím. Poslední roky jsem totiž skoro u ničeho nedokázala moc dlouho vydržet. Děkuju:)

      Vymazat
  3. Ty jsou krásný :o). Ta kombinace barev je kouzelná! Já se už asi tisíc let dokopávám k tomu si taky nějaký vyrobit, ale zatím to moc nevypadá.. Radši okouknu Fler ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdybys viděla ty moje první pokusy...:) Nejhorší je to shánění materiálu, když máš nakoupeno tak už to prostě musí jít! Držím palce ať se Ti to brzy podaří jestli se do nich pustíš!

      Vymazat
  4. Tak ten je naozaj nádherný. Ja som doposiaľ vyrábala len jeden taký väčší a pár menších no veľmi ma to bavilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to baví. Akorát to shánění "ingrediencí" to mě hrozně nebaví :)

      Vymazat
  5. Pááááni, ty jsou kráásný!!! Jsi šikovná!!
    Já mám lapač snů v každém pokoji, kde se spí, každého obdarovávám lapačem...., takže až to bude akutní. Vím, kam se obrátit :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wau to jsem netušila že jsi takový lapačový maniak:) ok budu se těšit :)

      Vymazat
  6. To jsou ale krásné lapače! :) Já byla jednu dobu na lapače ujetá, ale teď jsem to hodně eliminovala. Jelikož se budu v blízké době nejspíš stěhovat, tak jsem radši eliminovala téměř všechno. Ideálně tak abych toho s sebou pro případ stěhování tahala opravdu minimum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nemám ráda doma přemíru věcí a často eliminuju všecko možné takže chápu:)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥