úterý 26. května 2015

Na cestě

Vždycky jsem si myslela, že je důležité především najít tu správnou cestu. Vyzkoušet a vyhodnotit, posoudit všechny možnosti. A nakonec vybrat tu správnou. 
Jenomže se čím dál víc jeví, že ta správná cesta vede někde mezi Ano a Ne. Není jednoznačná a hlavně může být dobrá i špatná zároveň. Záleží jen na záměru. A někdy taky na množství. 
A to je třeba si opakovat jelikož úloha soudce je vyčerpávající. Zbavuju se jí s radostí.
Jsme na cestě už dvě hodiny, ruce i myšlenky vytřepané všude kolem. Ach jak bych si přala aby se už jednou něco změnilo a alespoň ta D1 byla rovná a nekomplikovaná. 
 
Těším se po delší době na Prahu i když na ni nemám momentálně peníze. Bez peněz do Prahy nelez. Alespoň tu z východu se to tak jeví...

5 komentářů:

  1. Na ceste..pekne si to nazvala...a uži si tú Prahu,nezabudni,dve kvapky...dnes som na teba myslela...stratila som ich...,ti priznávam ...IN les našla....bola som bežkať...zrovnať vnútro,bežali so mnou srnky,to mi stačilo...
    ....a s tou geografiou,viem,že ste zo Severnej Moravy, a že najbližšie som bola v Makove,na Orave,je to kúsok,na Moravskej hranici...blízko je Rožňov pod R....tam som mohla ísť,ale namala som pas...
    ...tak toľko k cestovaniu...
    Šťastnú cestu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běháš se srnkami? Já nikdy na žádnou nenarazím. Chodím běhat většinou večer a to se spíš ohlížím jestli mě nesleduje nějaký divočák. Makov neznám, ale jestli je to u Rožnova pak je to opravdu kousek od nás. Teď už pasu netřeba tak příště tu hranici přejdi a my Tě s radostí přivítáme u nás. A mám vždycky radost když slyším že si na mě někdo vzpomněl.V lese se kapky hledají nejlíp..

      Vymazat
    2. :-) :-) :-)

      Vymazat
  2. Haha, ta poslední věta mě pobavila, bo jsem taky z východu :-) a v Praze jsem letos častěji než za posledních několik let, peněženka vzdychá, ale já to tam prostě miluju no :-D...není nad to být někdy na cestě...a jen tak být !-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tak být je vždycky super. A na cestě to jde nejlíp. Ty jsi taky z toho bohapustého východu? To jsem nevěděla! A taky ze severu či spíš z jihu?

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥