pondělí 6. dubna 2015

Velikonoce v lese


Začínám si zvykat na to netradiční pojetí Velikonoc. Myslím to počasí. Už si ani nepamatuju, kdy bylo naposled o Velikonocích opravdu jarně. Dneska se nám počasí venku změnilo snad stokrát. Sněhová vánice, pak slunce a sníh nikde a nakonec sněhové "závěje" a zase slunce. A ve finále opět vánice. Krejzy...

No, a nechce se mi psát, což jde koneckonců asi poznat. Mám teď spíš obrázkové období a raději čtu a poslouchám, než mluvím. A tak nechávám raději mluvit jen fotky. Ale moc ráda si přečtu, jak jste Velikonoce strávili vy. Já jdu koukat na Amádea, třeba se mi konečně podaří dokoukat ho do konce (je to děsně dlouhý film:)
                                                                                    ♥















7 komentářů:

  1. Tak vidím, že nejsem jediná, kdo má potřebu "mluvit" spíše obrázky než slovy :-) U nás byly velikonoce ve znamení nachlazení a "neslavení", ale i tak jsem si ty volné dny snažila maximálně užít, o což by asi mělo jít především :-D. Obdivuju, že se snažíš pokořit Amádea :-), na mě je ten film v tuhle dobu dost depkoidní, takže u mě to jistí lehčí žánr alias Dobrý ročník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě se ty potřeby nějak střídají. Někdy mám problém napsat k fotkám alespoň tři věty a jindy nejsem k zastavení a naopak fotit a zaznamenávat se mi vůbec nechce...Na mě Amadeus příliš depkoidně nepůsobí, mám ho ráda, jen bych ho už sakra konečně chtěla vidět do konce! (zase se nepovedlo:o)

      Vymazat
    2. Jo a Dobrý ročník zbožňuju:)

      Vymazat
  2. Milá výzdoba a ÚŽASNÝ kapkejky!! Mňam..... :)
    Já trávila Velikonoce na jižní Moravě a bylo to moc fajn... Sice jsem nemohla popíjet své oblíbené vínko (bo jsem v tom požehnaném stavu, že..), ale nevadí...Příští rok si to vynahradím.... :)
    Tak krásný den do lesa.....a snad užb brzy JAROOOOO... Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To muselo být úžasné, trávit Velikonoce na jižní moravě...vlastně trávit cokoliv na jižní moravě je fajn...:) S jarem to dnes (alespoň u nás a právě teď) vypadá dost nadějně. A víkend má být boží! Užij si ho!

      Vymazat
  3. Aj u nas v Karpatoch,pod tajomnym hradom :) Pajstun ,bolo kazdy den ine pocasie .
    Velkonocne sviatky travime tradicne ,s prezivanim liturgickeho casu,ale aj v prirode ...
    Statocne sme robili svoje ,,okruhy ,,, v lese,ale raz za vydatneho slniecka a raz za snezenia...
    Ale je to JAR !
    P.S.:...zaspominali sme si s manzelom,kedy sme videli Amadea,az do konca :),v kine,cca 28 rokov !
    ........je to strasne !!!,tolko rokov,asi ste este boli obaja na oblacku..:)...ale v lese tie roky miznu,tam sa citim ako jeho sucast ,bez veku....,a ako som uz povedala,nasi mladi doma ,,polohuju,,,kym my v lese bezkame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V lese ten čas plyne úplně jinak to je pravda. A ani ten věk tu není tak důležitý. My tu máme vlastně samé kámoše asi ve Vašem věku i o generaci starší a vůbec to nehraje roli. Když jste byli na Amádea, tak to já akorát z toho obláčku padala :) Dát tak dlouhý film v kině musel být výkon teda!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥