úterý 17. března 2015

Když se fotí nábytek...


Dneska bylo tak krásně, že jakmile jsem se vrátila domů, vytáhli jsme všecko, co už pár dní potřebujeme nafotit ven a cvakalo se...

Myslím, že tyhle kousky nábytku se nám fakt povedly. 
Moje máma říká, že bych se někdy neměla tak okatě chválit. Ne že bych to dělala často, je to takový můj protipól k věčně sebenespokojené povaze. 

Ale když je něco dobré, zkrátka chválím. I když jsem předmětem chvály náhodou já sama. A vůbec. Tady nechválím sebe. Chválím svého šikovného muže, i když svoje přičinění na patině a kůži jsem taky měla...

U těhle kousků mi ani nevadí ta bílá barva, které jsme už v dílně někdy přesycení. Naopak. Příjde mi, že když koukám na fotky, i přes ten nátěr pořád cítím neodolatelnou vůni dřeva.

A ti dva se mi taky povedly. No, ne?:)












11 komentářů:

  1. Krásný nábytek, krásné fotky, krásný hafík a krásný chlap :o) hezky se na to kouká.. jste moc šikovní! Až zbohatnu (pořád věřím, že mám nějakého strýčka někde v Americe, který mi odkáže svůj majetek :D), tak si vaším nábytkem vybavím bydlení!! Přísahám!! A přeji krásné jaro! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je krásnej! Já mu to říkám furt a on si nedá říct :) Děkujeme, přeju taky krásné jaro! :o)

      Vymazat
  2. Vkus mame podobny,na vsetko co je tu odfotene hovorim ,,PEKNE !,, :) a este dodavam :tie kozene uchytky !,ta kozena papulka ! a tie ruzove tenisky ! WOW !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, Kuba a jeho růžové tenisky...už kvůli nich párkrát dostal málem i na držku. Naštěstí jsou tak rozbité že je nosí už jen do dílny. Aspoň se už nemusím strachovat, uf:)

      Vymazat
  3. Už jsem okukovala na instagramu, ale ty dvě poslední fotky mě naprosto dostávají. Jsou skvělé a skvělý je i váš nábytek.
    Nechcete do sortimentu přidat i dřevěné okenice? Zjistila jsem, že na rozměr co chci jsou nesehnatelné. A ty sehnatelné jsou rádoby moderní a do starého domu nevhodné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přitom ty fotky s Joeym a Kubou vznikly úplnou náhodou a spontánně, kdybych je stylizovala, nikdy je tak dobře nevyfotím si myslím.
      Kuba říká, že to není vůbec problém. Vyrábíme na zakázku, takže jestli chceš, napiš nám a vymyslíme okenice;)

      Vymazat
    2. Tak za tie okenice sa prihovaram aj ja :).opryskane,vintage,s industrialnymi prvkami a posuvajuce sa na NEJAKOM STAVBARSKO PRIEMYSELNOM MECHANIZME :)
      P.S.pre mna su ruzove tenisky na tak sympatickom mladikovi jasnym potvrdenim umeleckej duse a fun pristupu k zivotu :)

      Vymazat
    3. Já jsem taky pro, mít v portfóliu takové pěkné vintage okenice by bylo super:) Já mám ty růžové tenisky taky ráda, bohužel se najde stále dost lidí, kterým jsou růžové boty na chlapovi doslova trnem v oku, což je vlastně dost smutné...

      Vymazat
  4. Téda Vaše focení jsem si skvěle užila, fotečky už jsem viděla na fleru, ale Ti dva neodolatelní, ti tam chyběli - máš perfektní modely .-D a hlavně je třeba se pochválit, protože je všecko opravdu moc pěkné, o fotkách už ani nemluvě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aneb člověk se musí pochválit sám a nečekat že to za něj udělá někdo jiný...:) Jojo, jsou to moje fotogenické zlata. A mě je zase mnohem líp za foťákem!

      Vymazat
  5. Proč se nepochválit, když to stojí za to. A tohle opravdu za to stoji!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥