středa 4. března 2015

Jarní úklid

Jsem odjakživa bordelář. Chtěla bych říct, že se to lepší, ale nevím jestli je to pravda. Pravda ale je, že se o to aspoň snažím. A jaro je k úklidu jako stvořené. Zatím dělám pořádek ve virtuálním světě, protože tam je to vždycky tak nějak lehčí. 

Odklidila a roztřídila jsem svoje soukromé fotovýlevy a fotky naší práce. Pokud nás na Instagramu sledujete, náš profil Repperfurniture bude dále sloužit jako profil převážně firemní, kde se budou objevovat fotky nových produktů, ale samozřejmě i lecos ze zákulisí výroby, protože nejsem žádná upjatá firma, žejo.

Všechny ostatní kytky, cupcaky, Elvinové, olizující se psy a poletující ptáčci se stěhují na můj nový osobní profil. Pokud chcete nadále sledovat všechno to holčičí halaburdí, následujte mě prosím tu. (a ta rýmovačka se mi povedla úplnou náhodou, fakt!)

Děkuju za pozornost a jdu se vrhnout na vytřídění děravých ponožek.

Jaro už je tu! 

Ou jé.







8 komentářů:

  1. :) Zdar úklidu..... Ať se daří nejen nejen ve virtuálním světě :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, potřebuju se hlavně donutit k mytí oken konečně...

      Vymazat
  2. Krásné fotky! Jéžiš, ale já jsem taky bordelář - říkám tomu, že jsem bohém :-D...a fakt nevím, jestli se k tomu jarnímu úklidu donutím, obzvlášť když začíná být venku hezky a mě nebaví sedět s foťákem doma :-)
    Jo a okna už nemám umytá rok, asi by to chtělo §-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Em, já taky nemám umyté okna už rok!! Ty musíš být vážně moje spřízněná duše :D

      Vymazat
    2. Tak to se mi ulevilo, že nejsem jediná!!!! Teda ale když to jarní sluníčko zasvítí, tak je to kruté, to se občas i zastydím !-) - na chviličku a pak jdu fotit nebo něco malovat :-D.....Já myslím, že spřízněné jsme stopro!!! :-*

      Vymazat
    3. Holky, tak okna jsem umývala loni na podzim po čtyřech letech, takže po roce je to výborný skóre :-)

      Vymazat
  3. Stale myslim na to Vase patinovanie,iny sposob sa mi ani nepaci,takze ...vezmem si sviecku nacarbikujem nabytok a potom pretrem ? ...je to asi vyrobne tajomstvo,ale ja to skusim takto :) Vyrabate velmi pekne kusky,teraz bola v casopise detska izba s Vasim nabytkom,vedela som hned,ze je to od Vas,to je tak vydareny design :),brala by som to u nas do podkrovia k stenam z OSB dosak,a ta tapeta k tomu bola velmi dobre vybrana..prajem Vam ,aby sa Vam vo Vasom diele darilo,a aj v osobnom zivote :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, zkuste;) Těch metod je spousta. Způsob, který popisujete jsme nezkoušeli, ale prý se to dá dělat takhle taky. My normálně škrábeme:) Není to nijak velké tajemství. On to spíš asi nikdo moc nedělá, protože tak jak to děláme my (ručně, místečko po místečku) je to fakt pracné...Děkuju, moc jste mě potěšila, že jste naši práci poznala v časopise, to je WAU! :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥