čtvrtek 6. listopadu 2014

Proměna z naší dílny - pokojík pro princeznu

Konečně Vám můžu ukázat další proměnu pokojíčku z naší dílny. Jako obvykle, nábytek stavěl Kuba, dekorovala Zuzka. 

Z naší dílny je patrová postel a závěsná skříňka. Zbytek je Ikea. Jaky mám postoj k Ikee, víte. Nijak se netajím tím, že se jí snažím vyhýbat a nemám ji moc ráda hned z několika důvodů, kterými Vás dnes nebudu zatěžovat. Na druhou stranu, může to být fajn provizorní řešení, zejména u malých dětí. Z malinkaté židličky a stolíku dítko vyroste než bys řekl švec a komu by se v tom případě chtěli cpát peníze do věcí, které za nějáký ten rok stejně půjdou z domu...Naproti tomu taková postel bude růst s holčičkou hodně dlouho a je dobré aby byla stabilní, bezpečná a nadčasová...
Dnes prostě jen mrkněte a přidejte Váš názor pokud se Vám bude chtít, páč zpětná vazba je pro nás hodně důležitá!








 Doplňky jako světýlka, lustry, tapety nebo "svetr" na lampičku, můžete najít v Zuzčiném e-shopu Epes rádes. A kolempražští se můžou stavit kouknout i do kamenného obchůdku v Holešovicích...

Mějte se bájo!

Pac ♥

Proměna dětského pokoje, Masivní patrová postel by Repper nábytek, design by Epes Rádes

20 komentářů:

  1. No tak ta postel je DOKONALÁ !!! Hned bych se v ní rochnila, válela, hrála divadýlko medvídkům a podobně :) To zábradlíčko je super :) Takhle si představuju postel pro princeznu.
    Mně víc než Ikea děsí ta televize v pokojíku. Ačkoliv jsem odchovancem televizní kultury, nenávidím tuhle pasivní zábavu. Našeho PaPrda nechám na tu zeď místo televize něco namalovat :)
    Krásný den...Kat...
    PS: Vím, že jsem se neozvala kvůli té paletě, já to měřila a ona se nám tam asi nevejde.... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, tu postel bych taky chtěla ! No s tou televizí je to asi jako se vším..v malém množství dětem asi neuškodí...však to už je na rodičích, ale Tvůj přístup je každopádně užasný! Já si jen vždycky vzpomenu jak jsem jako au-pair v Anglii hlídala jednoho hyperaktivního kluka a byla vždycky tak děsně rááda když ho na chvíli zabavil náš český Krteček puštěný z mého notebooku a já si mohla chvíli oddychnout :) Takže to raději příliš neodsuzuju, kdo ví čeho všeho budu schopná jednou já abych si odpočinula od vlastních dětí...:D I když teda fakt doufám že je bude spíš než televize bavit třeba honění srnek po lese a já nebudu muset mít výčitky...Hele Kat, s tou paletou máš štěstí protože nám právě do dílny přišli nějáké mini paletky. Nevím teda přesný rozměr ale změřím a pošlu Ti ho...

      Vymazat
  2. Opravdu krásný pokojíček!!! Dobrá práce ! :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Postel je krásná! Protože časem (v horizontu několika let) je velmi pravděpodobné, že budeme chtít něco obdobného, tak alespoň budu vědět, na koho se obrátit. Dle fotek opravdu krása.

    Televize mi tam ale též moc nepasuje ;-)

    S. Sororessa

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je paráda! Celý pokojík se mi taky moc líbí (a jako u skoro všech - až na tu televizi...). Ale proti gustu... Je pravda, že nějak se ty děti zabavit musí, že... Zpátky k tématu - postel je výborná, klidně bych takovou měla i dneska, jen dospěláckou (= aspoň pro dva :o)). A moc se mi líbí zrcadlo, krásně celý prostor zvětšuje! Jste šikovní! Všichni :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Deni, já poschoďovky moc ráda sice nemám (trpím fóbií z toho mít při spánku cokoliv nad hlavou a bojím se že to na mě spadne:) ale tuhle bych taky brala jako takový svůj zašívací denní koutek. A stavěla bych si tam bunkry:)

      Vymazat
    2. No právě, ty bunkry :o). Hned bych si do nějakého zalezla :o). Užij si víkend!

      Vymazat
  5. Mít takový pokojíček a jen pro sebe! Grrrr, když si vzpomenu na mé dětství v 3 x 3 m a se ségrou, kypí ve mě zpětná závist. :D A k TV, já vidím jen obrazovku, třeba si tam pouští jen pohádky a to se může! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jóó, dneska se ty děti fakt maj. Taky jsem měla jen mini pokojíček a starou válendu ale je fakt že jsem ho měla celý pro sebe...Televizi taky příliš neprožívám, je to každého věc a spíš záleží na způsobu jakým je používaná že jo..

      Vymazat
  6. Wow, až se jednou reinkarnuju a budu zas malá holčička, tu postel si prostě vydupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý plán Míšo, asi to udělám podobně. A teď mi bude stačit "jen" postel z nebesy:)

      Vymazat
  7. Jste moc šikovní. Moc se mi líbí postel a ty světla jsou vážně skvělým doplňkem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Teress. Světýlka jsou super všude, vždycky všechno pěkně zútulní!

      Vymazat
  8. Krásně zařízený pokojíček. Jen z TV mám stejný pocit jako už někdo přede mnou. Do pokojíčku (zejména malých dětí) podle mě nepatří. Místo ní bych instalovala pořádnou tabuli s křídami a podpořila dětskou tvořivost :-) A.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozměry postele a na cenu?Dekuji Michaela

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, zařizujeme pro dcerku dětský pokojíček, vše už máme,jen mám schází lampička, která by vypadala do interiéru pokojíčku. Na těchto webových stránkách tady jsem několik lampiček objevila. Ale nemám zkušenost s těmito stránkami, máte někdo z Vás, poraďte. Děkuji. Ola

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥