pondělí 6. října 2014

Soutěž, soutěž, soutěž! :) ♥ :)

   Promiňte mi prosím ten infantilní nadpis, ale jsem Vážně nadšená, že můžu ko-neč-ně ohlásit naší vůbec první soutěž. Tyhle bedýnky jsem totiž vyráběla já, dalo mi to pekelně zabrat a trvalo mi to neskutečně dlouho!

A i když nejsou ani trochu dokonalé a podruhé už bych je zase udělala úplně jinak, jsou vyrobené s láskou, fakt že jo. Chci jen říct, že během výroby bylo sice zaraženo mnoho třísek, obarveno několik věcí, které obarveny být vůbec neměly a rozpícháno spoustu prstů při šití kožených oušek... Avšak zároveň (i když k tomu nebylo daleko) během tohoto projektu nebyl uřezán žádný prst, nezraněn žádný pes a trvalé psychické následky neutrpěl žádný truhlář (to kvůli mojí nešikovnosti). Takže vlastně nakonec slavíme úspěch!

A vy si dneska můžete o tyhle ručně dělané bedýnky zasoutěžit. Výherce si navíc může sám vybrat, která ze čtyř bedýnek se mu zamlouvá nejvíc a která bude mít tu čest býti u něj doma.

Ovšem musíte pro to něco udělat, že jo:) 

  Takže v prvé řadě bych Vás chtěla odkázat na tenhle super blog, kde se celá soutěž oficiálně pořádá. 

S Aničkou z La Petite Anne jsme se dohodli na soutěži o bedýnky už pěkně dávno, v době kdy k nám na blog chodil asi jeden a půl člověka a dělat tu soutěž by tudíž nemělo smysl. I když je Vás tu teď už daleko víc (a já jsem za to moc vděčná), soutěž se i tak bude odehrávat u Aničky. Takže nejenže můžete něco vyhrát, ale zaručeně ještě objevíte krásný blog o interiérovém designu plný inspirace! (pokud ho náhodou ještě neznáte)

A teď prosím, okoukněte bedýnky, zamyslete se nad tím, kterou by si Vaše srdce žádalo nejvíce a pak už jen klikněte SEM a řiďte se pokyny milé Aničky. 

Soutěžit máte čas do 15. 10.

Přeju Vám hodně štěstí a doufám že se bedýnky budou líbit. Stály mě totiž spousty nervů :)


Pac ♥














10 komentářů:

  1. Jůůůůů, bedýnky jsou krásné úplně všechny a smekám před tím, jak jsi šikovná :)
    (pořád se chystám na tu "paletu" od vás......)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kat, jsi moc milá, ale šikovná budu až mi to nebude trvat tak dlouho a bedýnky budou dokonalé :)

      Vymazat
  2. Krásné jsou opravdu všechny, ale ten nápis je nej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na psí kusy?:) ale může tam být cokoliv! díky:)

      Vymazat
  3. Och ten lamí polštářek! <3 :D Všechny jsou krásné, ale barevně mi nejvíc sedí ta první s lamou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Black&white je nadčasová klasika, o tom žádná. Ale já radši barvy. Ale když je to B&W v kombinaci s mým barevným Grinkem (to je ta lama), tak je to ok :o) A děkuju! :)

      Vymazat
  4. Tak to je teda soutěž s velkým S! Bedýnky jsou všechny nádherné, jak jsi je dělala? Jsi úžasně šikovná, vy v tom lese snad kouzlíte:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem Míšo, kdybys věděla kolik práce mi daly...Aby mi byl zaplacen ten čas, musela by jedna bedýnka stát celé jmění... Ale já to vychytám...Poprvé je holt poprvé:)

      Vymazat
  5. Tak odsud te vitr zaval k memu blogu... A jsem za to moc rada! Uz se tesim, jak si v nem hezky poctu. A bedynky jsem uz u Anicky zaregistrovala:-) drzim palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) I já jsem moc ráda! Škoda jen že nebydlíš blíž, mohly bychom si kavárnu otevřít spolu :) Marně hledám nějákého stejně nadšeného blázna jako jsem já...A zúčastníš se soutěže? Jestli jo tak držím palec!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥