pondělí 27. října 2014

Snídaňový podnos pro romantická rána

...mi Kuba vyrobil už před nějákým časem. Už jste ho viděli před zásahem barviček, viděli jste ho i po  zásahu a dneska Vám ho stejně ukážu zas. Je to totiž můj miláček. Je vyrobený z tvrdého dubového dřeva a já vím že ho máme u nás doma už na celý život (pokud se nerozvedem, to si ho pak říznem vejpůl, juch!)



Tyhle fotky vznikly už před nějákou dobou, už ani nevím přesně proč a už ani nevím jak (asi jsme chtěli nafotit promo našemu tácu:) Dneska jsem je vyhrábla a tak je tu prostě máte.


Protože nejlepší snídaně je špek a Jack!


:)



Pac ♥

11 komentářů:

  1. Mít tady toto zařízení a ještě neustále plné, tak z postele nevylezu snad už nikdy! Takže ještě že ho nemám. :D Ta konvička je odkud? Je krásná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to chce ještě někoho k tomu tácu, kdo by ho pravidelně plnil, takže zas tak jednoduché to s ním není:) Ta konvička je od švédské značky Sagaform ale na kterém e-shopu jsem ji pořizovala si už přesně nepamatuju. Sagaform má má plno krásných věci, mrkni! (nebo radši ne možná :)

      Vymazat
  2. To je ale fešák! Takováhle rána bych si uměla představit :o).
    Ovšem špek a Jack, to je snídaně králů, nevím, jestli bych to dala :D.
    Ať vám tenhle parádní frajer dělá radost a ať si užíváš co nejvíc snídaní do postele! Já už takovou nezažila ani nepamatuju, asi si taky budu muset pořídit takový stoleček :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Deni. Však my taky většinou toho Jacka nesnídáme, spíš jen toho špeka:) Pořiď, je to super vychytávka ovšem jak už jsem psala, chce to ještě někoho k tomu, kdo bude ochoten dělat ty snídaně!

      Vymazat
  3. Špek a Jack nemají chybu!!!!! Teda především ten tác nemá chybu je to nádherný bytelný kousek, pevně věřím, že ho nikdy půlit nebudete !-D. Moc Vám to přeju, já už domácnost půlila a vím, co je to za mazec :-D
    A vůbec moc pěkný promo fotky, musím se od Vás přiučit !-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nevím Em, fotím furt dost děsně a hlavně mě u nás doma štve ta věčná absence světla, pořádně se dá fotit jen ráno...ale jinak moc dííky:) jsi hodná milá a skvělá :)

      Vymazat
    2. Ha vidím, že jsi taky pěkně kritická ke své fototvorbě jako já :-D, fakt nemusíš, máš úžasný cit pro kompozici a barvy v prostoru, tohle třeba já se spíš teď učím, tak nějak funguju až příliš ve 2D :-))) - ale s tím světlem, to mi povídej, to je teď o zimním čase úplná krize, já nemám přes týden vůbec kdy fotit, jdu do práce je šero, příjdu z práce je tma, všecko musím cvakat o víkendu a to ještě si "přisvětlovat" páč kolik je slunečných dní, že....a děkovat fakt nemusíš, vidím, co vidím !-)))) Musím to pokaždé zmínit, je tu moc milo a útulno. Ať se hlavně pořád daří a podle Tvých představ!

      Vymazat
    3. To jsem ráda že v tom nejsem sama. Přála bych si móóc světla vždycky když je co fotit. Protože to je většinou přesně naopak. U nás se všecko děje spíš večer když se po celém dni sejdem a to už je prostě tma...kor teď. Tvojí pochvaly si moc vážím, ty jsi přeci jen narozdíl ode mě fotografka s velkým F. Já stále spíš jen tak cvakám. Mám doma sice i zrcadlovku ale vůbec s ní neumím. Ty clony, časy a hloubky ostrosti mi pořád něják nejdou pod kůži....

      Vymazat
  4. Jo jóóóó, tak tenhle tác už jsem obdivovala.... Je naprosto úžasný, skvělý, a děsně Ti ho závidím... :))) V dobrém, samozřejmě!!!
    Tak ať hezky a s láskou slouží.... :)
    Krásný den... Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů, díky :) Až bude někdy víc času chtěla bych pár táců vyrobit a hodit na Fler...uvidíme kdy to bude. Ale dám ti pak vědět ;)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥