pátek 29. srpna 2014

Wood is our passion ♥ (a tip na výlet)

Dneska jsem na Slevomatu úplnou náhodou narazila na tenhle dřevěný interiérový skvost a tip na pohádkový výlet v jednom. Navíc s 50% procentní slevou. Určitě chápete že takové milovníky dřeva jako jsme my zkrátka nemohlo něco podobného nechat chladnými...

Řeč je o malém dřevěném hotelu ve slovenském Ždiaru s výhledem na Bielanske Tatry. A když říkám dřevěném, myslím tím opravdu dřevěném. Však se podívejte sami...

O kýč v tom nejlepším slova smyslu se postárá zdejší příroda...


...a hotelový interiér je takovým malým dřevěným orgasmem :)


 V dřevěných veleútulných pokojíčcích se musí spát tím nejpokojnějším spánkem...


...a na tomhlé báru musí být atmosféra opravdu hřejivá!



Schodiště tady mají obzvlášť vypečené (nebo vypálené?:o)...


...společenské prostory se nachází sice uvnitř ale stejně tak blízko přírodě...


Koupelny nad celkovým standardem taky příliš nezaostávají...


...meďouři jsou bezpečně za sklem a ještě k tomu (jak jinak než) ze dřeva...




...a posezení v jídelně je nejvíc stylové....


...to všechno by mě ukecalo k tomu, abych tady strávila ty 3, nebo 4 dny...Navíc obklopená zdejší fantastickou přírodou.
Sladkou třešinkou je luxusní polopenze v podobě snídaní ve formě švédských stolů a 3chodových večeří. Za cenu začínající na něco málo přes 3 000,-Kč? 
Pecka!
A teď už zním vážně jak ten Slevomat :)


Čas na koupi máte ještě něco přes 2 dny a najdete ji tady.

A já jdu domů ukecávat... :o)

Mějte superbezva víkend! ♥

Všechny fotky zdroj: http://www.mrz.sk/river/fotogaleria.html

12 komentářů:

  1. Moc se mi takov prodloužené víkendy líbí :o).
    Lákala by mě hlavně ta příroda kolem... Přiznám se, že v tomhle hotýlku už je na mě dřeva až moc, bála bych se, jestli mi po vykonání potřeby nezůstane v pozadí tříska ;o). Určitě bych se tam ale chtěla podívat, jen nevím, jestli bych po víkendu stráveném na takovém místě neměla "dřevěnou nemoc" ;o).
    Každopádně je mi úplně jasné že pro Tebe (a vlastně pro vás všechny z lesa) to bude perfektní zážitek! A tak držím palec ať se podaří ukecat a výlet si co nejdřív užíváte :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD ...to máš pravdu Deni,je to mega dřevěné a s tou třískou jsi mě pobavila:) Je fakt že bydlet bych takhle natrvalo asi nechtěla ale můj sklon k extrémům,nevšednosti a dřevu mi nedá jinak než to obdivovat..

      Vymazat
  2. tak to vypadá moc krásně!! :-) jela bych tam, relaxovala, jedla a válela se v posteli s přítelem :D Asi tak :-) :D Při odjezdu bych litovala,proč jsem neprošla tak krásnou přírodu okolo (ačkoli, my bychom stejně místo relaxu určitě šli na túru :D)

    Hezký den, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím že šli,nejít by byl hřích...a pořádné váleníčko si užít po tůře...to by mohlo být přesně to pravé!;)

      Vymazat
  3. To prostředí vypadá nádherně! <3 :-) Z fleku bych jela! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe ty jsi velký cestovatel,věřím že se tam jednou určitě vydáš!;)

      Vymazat
  4. Atmosféra by to byla asi vskutku krásná. Já si teda ale nemůžu pomoct, ale ty fotky se mi nezdají opravdové, ale jako 3D render z programu. Ty povrchy a struktury a odlesky jsou sice hodně věrné, ale takové neopravdové. Ale třeba se pletu, no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já si myslela že jsou jen hodně upravené tak ať vynikne co nejvíc to dřevo...nevím, tohle vážně nepoznám. O důvod víc tam zajet a přesvědčit se na vlastní oči :D

      Vymazat
  5. ahoj, my sme boli v Belianskych tatrach na Silvestra pred dvoma rokmi a od tej istej spolocnosti sme byvali v penzionu http://wsr.sk/o_penzione.html a nadhera, mozem len odporucat chatky sme videli cestou na prechadzke a fakt zuzoooo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, ten je taky peckovní. To musela být úžasná dovča. Až teď jsem si všimla že mají tolik jednotlivých rezortů! Je to v hodně podobném stylu, jen míň dřevěné (to by se přesně mohlo líbit Denči:)...Děkuju Ti za další tip na krásnou dovolenou!

      Vymazat
  6. Je to hezké, ale ty medvědi to už je teda moc :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥