pondělí 12. května 2014

Malé, růžové, zebrovité a něžné

   Už jsem nejspíš mluvila o tom, jak mám ráda kontrasty (nebo ne?). Miluju obzvlášť kombinaci něžného s něčím drsnějším, ať už ve svém domově, oblíkání, nebo v životě (taky se Vám občas děje něco něžně-morbidního?:)
Když vidím něco hodně holčičího a růžovoučkého, mám téměř vždy tendenci to zdrsnit něčím lehce "punkovým", stejně jako ráda jiné věci přiněžňuju trochou té ženskosti. Takové kontrasty mě vždycky baví a nejspíš to tak trochu odráží i mojí vlastní osobnost, které neustále bilancuje mezi nějákými protipóly. 

Podobné je i moje poslední DIY.
Přišlo opět nečekaně a já tvořila rychleji než přemýšlela. Občas se jednoduše "seknu" a dokud něco nevyrobím (a může to být cokoliv, z čehokoliv), nemůžu dál :o)
Tentokrát byly doma růžové papíry, zebrovaná folie a stříbrná šňůrka.



Postup je opět tak jednoduchý, že ho asi nemá smysl moc popisovat. Vystříhala jsem růžová srdíčka, na některé pak nalepila průsvitnou zebří fólii a některé nechala jen růžové. Z každé strany šňůrky jsem pak přilepila jedno a tím je spojila.

Ojínila jsem srdíčkovým řetězem náš bílý závěs, ale vy si vyrobte klidně celou srdcovou zástěnu (nebo motýlkovou, kytičkovou či hvězdičkovou?), třeba právě místo záclony. Úplně vidím, jak se budou srdíčka (motýlci, kytičky, hvězdičky...:)  krásně třepotat a poletovat při pootevřeném okně!




Pac a pusu z lesa ♥

2 komentáře:

  1. Jéé, to je paráda! Líbila by se mi celá zástěna místo závěsů, když už tak už! A kdyby navíc byla motýlková... Mhmmm, to je něco pro mě :o). Zebří folii máš odněkud z papírnictví? Vůbec nevím, že se nějaké takové folie dělají a ta tvoje je skvělá, hned bych jí někam přilepila, přiložila, vystříhala... A ta nástěnka! Moc by se mi u vás líbilo :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Deni, fólii mám od nás z papírnictví, ale mají i eshop tady:http://www.optys.cz/katalog/prace-s-papirem/papiry/
      Přímo tu fólii jsem tam sice neobjevila, ale možná jen špatně hledám. Ale mají spoustu dalších úžasných věcí, je to moje nejoblíbenější papírnictví , však koukni :o)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář ♥